24People heeft een tak die zich volledig heeft gespecialiseerd op het gebied van Reiniging8Techniek & (industriële)  Reiniging en Asbest verwijdering. Met de tijd hebben wij een grote pool van ervaren Techniek & (industriële) Reinigers en Asbest verwijderaars opgebouwd, die in het bezit zijn van een geldig VCA-certificaat. Deze pool van harde werkers staat altijd voor ons klaar en is ten alle tijden inzetbaar.

Als de mogelijkheid er is, worden uitzendkrachten geselecteerd op hun ervaring met Techniek & (industriële) Reiniging en Asbest verwijderaars of met soortgelijk werk. Zo werkt u altijd met mensen die weten waar ze mee bezig zijn. Welke werkzaamheden onze medewerkers ook zullen gaan uitvoeren, dit vindt altijd plaats voorafgaand aan een duidelijke taakomschrijving en –instructie. Zo weet iedereen precies waar hij aan toe is en wat hem te wachten staat.

Omdat Techniek & (industriële) Reinigers en Asbest verwijderaars  voornamelijk bezig zijn met het industrieel reinigen van gebouwen, installaties, reservoirs, machines en leidingen, brengt dat veel risico’s met zich mee. Daarom is het bij ons een verplichting dat onze medewerkers in het bezit zijn van een geldig VCA-certificaat. Zo weet iedereen in de ruimte hoe zij moeten handelen met eventuele calamiteiten en is iedereen zeker van zijn veiligheid.

Wij streven ernaar om door te groeien tot een van de grootste leveranciers van goed, betrouwbaar personeel in de Techniek & (industriële) Reiniging en Asbest verwijdering. Belangrijke punten van ons beleid zijn veiligheid, kwaliteit, betrokkenheid bij al onze medewerkers. De combinatie hiervan zorgt voor een betrouwbare partner voor iedereen.

 

Werving & Selectie

In korte tijd is de markt gekanteld. Volop vacatures, maar waar vind je de juiste medewerker? Waar kiest hij of zij voor? 
Onze recruiters spreken iedere dag kandidaten, screenen profielen en doorzoeken databases. Onze wervingskanalen staan continu open en we schromen niet om gericht te ‘hunten’.
Het resultaat? Betrokken medewerkers met de juiste vaardigheden en volop energie. Duur? Gewoon no-cure-no-pay!

Uitzenden of Detacheren

Vandaag een capaciteitsprobleem? Morgen beginnen? Tijdelijk extra mensen nodig? 
Ook dan zijn onze in automotive gespecialiseerde ondernemers beter in staat uw vraag naar flexibele arbeid in te vullen. 
Want als ze er zijn dan vinden we ze, maar juist als ze er niet zijn, sturen wij geen ‘halfwas’. 
Ook voor deze medewerkers willen we uw bedrijf begrijpen en de sfeer proeven. Want hoe vaak is tijdelijk werk niet juist de opmaat tot een vaste baan? Dan kunnen we toch maar beter beginnen met de juiste match? 

Payroll

We hebben één ding geleerd in de afgelopen jaren; de wereld is onvoorspelbaar. Mooi en iedere dag verrassend. Maar sommige van die verrassingen kun je slecht gebruiken.

Of je nu groot of klein bent, een flexibele schil beschermt tegen kosten die je liever niet hebt. 
Ziekte, verlengde proeftijd, tijdelijke aanstellingen, meerjarige projecten. Wij bieden payroll oplossingen voor al deze zaken.
Wij regelen het werkgeverschap, de verloning en administratie. U heeft de gewenste flexibiliteit.

 

© 2018 24People | Algemene Voorwaarden | Privacy Statement | Webdesign Wisedesigners.nl