24people

Productiemedewerker slagerij – Bleiswijk

Functieomschrijving

Samen met je collega’s in de centrale slagerij steek jij de handen uit de mouwen om op correcte wijze vers vlees te produceren, verwerken en verpakken. Tijdens dit proces controleer je voortdurend de voortgang en de productkwaliteit. Want alleen het beste is goed genoeg voor onze klanten. Zo beperk je de derving en leef je de veiligheids- en hygiënevoorschriften na; je bent zorgvuldig in de bediening en het schoonmaken van de machines en apparaten. In de slagerij heb je regelmatig te maken met druk en deadlines. Denk bijvoorbeeld aan de feestdagen, als mensen massaal gaan gourmetten, of aan de zomer, als menig barbecue weer aangestoken wordt. Jij draait je hand niet om voor deze drukte en kunt prima omgaan met de gestelde deadlines.

Functie-eisen

  • mbo-werk- en -denkniveau en een diploma SVO Productiemedewerker of het diploma winkelslager.
  • flexibiliteit; vroeg beginnen is geen probleem en je bent bereid om ook in het weekend (met name op zaterdag) te werken.

Bedrijfsprofiel

Aanbod

  Dat verwachten we niet alleen van jou, dat mag je ook van ons verwachten. Zo bieden we je niet alleen een veelzijdige functie in een dynamische werkomgeving met enthousiaste en leuke collega’s, maar ook:

  • Een salaris dat aansluit bij jouw ervaring kennis en opleiding;
  • Vakantiegeld, een winstdelingsregeling én een bonus als je je niet ziek meldt;
  • Diverse kortingen op o.a. verzekeringen, sportscholen en fietsvoordeel;
  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
  • Je komt te werken in een gloednieuw pand langs de A12, inclusief fitnessruimte en bedrijfsrestaurant;
  • Je wordt onderdeel van een gezellige, informele bedrijfscultuur met een ouderwets familiegevoel.

Arbeidsvoorwaarden

Locatie

Bleiswijk

Solliciteer vandaag nog!

Enthousiast geworden? Solliciteren is heel gemakkelijk, klik op onderstaande sollicitatiebutton en de rest wijst zich vanzelf. We willen je nog wel laten weten dat een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel onderdeel is van de sollicitatieprocedure.