Privacy Statement 24People

Als arbeidsbemiddelaar verwerken wij persoonsgegevens. 24People gaat in haar dienstverlening zo zorgvuldig als mogelijk om met je gegevens en draagt zorg voor de juiste beveiliging en verwerking.

Hoe ontvangen we persoonsgegevens?

Als je via onze website solliciteert (www.24people.nl & solliciteren.24people.nl) op een vacature nemen we je persoonsgegevens op in onze recruitmentdatabase. Daarnaast zoeken wij actief naar potentiële kandidaten voor onze vacatures via diverse externe (online) media zoals bijvoorbeeld LinkedIn, maar ook in vacaturebanken van derden. Tevens kunnen je gegevens opgenomen zijn in onze mailinglist.

Waarom mogen wij deze gegevens verwerken?

Bij de verwerking van persoonsgegevens houden wij rekening met wettelijke grondslagen:

  • Als we zoeken naar kandidaten via externe media baseren we ons op het gerechtvaardigd belang om via de daartoe bestemde kanalen potentiele kandidaten te benaderen totdat er toestemming gevraagd kan worden
  • Als je bij ons solliciteert op een specifieke functie baseren we ons op de noodzaak van het sluiten van een overeenkomst
  • Als je een open sollicitatie doet of je aanmeldt voor onze database dan word je gevraagd toestemming te geven voor het verwerken van je persoonsgegevens gedurende een periode van 2 jaar
  • 24People treedt niet zelf op als werkgever en verwerkt daarom geen gevoelige persoonsgegevens

Met welk doel verwerken we persoonsgegevens?

Wij verwerken je persoonsgegevens zodat je gebruik kunt maken van onze bemiddeling om:

  • Je passende vacatures aan te bieden
  • Je voor te stellen aan potentiële opdrachtgevers
  • Met onze opdrachtgevers overeenkomsten te kunnen sluiten en deze uit te kunnen voeren;

Dit zijn de persoonsgegevens die we van je verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • Pasfoto
  • Rijbewijs
  • Opleidingsgegevens
  • Werkervaringsgegevens
  • Referenties
  • Beschikbaarheid
  • Gegevens van en over contactmomenten
  • Overige gegevens die je in je CV verstrekt of zelf aan het overzicht toevoegt

Wij slaan geen gevoelige persoonsgegevens op. Wel kunnen wij je vragen je identiteit te bevestigen indien via onze back-office partners arbeidsovereenkomsten worden gesloten.

Hoe lang bewaren we je gegevens?

We bewaren je persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens zijn verzameld.

Als we in contact komen via externe media dan vragen we je om toestemming om voor een periode van 2 jaar je persoonsgegevens op te nemen in ons bestand. Na die periode vragen wij jou opnieuw om toestemming om in ons bestand opgenomen te blijven. Heb je daar bezwaar tegen, dan verwijderen we je persoonsgegevens.

Indien je bij ons solliciteert voor een specifieke functie nemen we je gegevens in ons bestand op om met je sollicitatie aan de slag te gaan. Wij verwerken je persoonsgegevens zo lang de sollicitatieprocedure loopt. Tevens zullen we je vragen (tijdens of na het verloop van de procedure) of we je gedurende 2 jaar mogen inschrijven om eventuele andere vacatures bij je onder de aandacht te brengen. Na deze periode zullen we je werom om toestemming vragen en bij het ontbreken daarvan verwijderen we je gegevens.

Delen we persoonsgegevens met derden?

We verstrekken je gegevens aan derden uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou. Denk hierbij aan het voorstellen van jou als kandidaat op een vacature of het inregelen van een uitzendovereenkomst.

Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht hebben we verwerkersovereenkomsten gesloten.

Hoe beveiligen wij persoonsgegevens?

Onze website maakt gebruik van een beveiligde internetverbinding (https en slotje in de adresbalk) waarover je persoonsgegevens worden verzonden. Daarnaast is alle e-mail communicatie beveiligd om te voorkomen dat er virussen of spam verstuurd wordt of phising plaatsvindt.

Indien je toch het idee hebt dat je gegevens niet goed beveiligd zijn of dat er misbruik plaatsvindt, dan kun je contact opnemen met ons hoofdkantoor in Den Haag of een bericht versturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wat kun je doen als je je gegevens wilt inzien, aanpassen of verwijderen?

Natuurlijk heb je het recht om je persoonsgegevens in te zien, aan te passen, te verwijderen en in digital format van ons te ontvangen. Als je een inlognaam en wachtwoord hebt om je profiel te bewerken, dan kun je daar je persoonlijke gegevens inzien, bewerken en eventueel aangeven dat je wilt dat deze verwijderd worden. Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kun je ons een verzoek sturen tot inzage, aanpassing of verwijdering van je persoonsgegevens. Daarbij zullen we wel moeten vaststellen of jij daadwerkelijk de persoon bent waarvan de gegevens worden opgevraagd. We vragen je dan ook een kopie van je paspoort of ID-bewijs mee te sturen, Maak ter bescherming van je privacy je BSN, paspoort of ID-nummer en je pasfoto onherkenbaar. Binnen 2 weken wordt je verzoek door ons afgehandeld en verwijderen wij ook je paspoort of ID-kopie.

Hoe kun je een klacht over ons indienen?

Als je toch vindt dat wij niet goed met je persoonsgegevens omgaan mail ons dan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel het hoofdkantoor in Den Haag. Natuurlijk heb je ook de mogelijkheid een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Wat als ik vragen heb?

Als je vragen hebt over dit privacy statement en hoe we met je gegevens omgaan , dan kun je deze stellen door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

 



© 2018 24People | Algemene Voorwaarden | Privacy Statement | Webdesign Wisedesigners.nl