24people

Orderpicker Alphen aan den Rijn – Alphen aan den Rijn

Functieomschrijving

Als Orderpicker Plus ben jij onze rechterhand van de teamleider en werk je nauw samen met enthousiaste en leuke collega's. Je start in de koelcel en wordt in twee maanden tijd ingewerkt tot een echte pro in het verzamelen van bestellingen. Je zorgt ervoor dat alle boodschappen netjes in het krat staan en de kwaliteit van de producten wordt gecontroleerd. Klopt er iets niet? Dan schakel je jouw leidinggevende in. Na jouw inwerkperiode ga je je meer bezighouden met administratieve werkzaamheden.

 

Functie-eisen

  • MBO werk en denkniveau.
  • In de weekenden werken is geen probleem voor je
  • Je werkt in ploegen waarbij je de ene week een ochtenddienst draait en de volgende week een nachtdienst. De werktijden voor de ochtenddienst zijn van 03:00 tot 13:00
   en de dagdienst is afhankelijk van werkaanbod starten tussen 09:00 – 11:00 uur tot 19.00 uur en 22:00
  • Je ben nauwkeurig en werkt graag zelfstandig.
  • Je spreekt Nederlands of Engels.

Bedrijfsprofiel

Aanbod

  Jouw salaris is € 13,19 exclusief toeslagen per uur!
  (125% 21:00 – 22:00 150 % tussen 22:00 en 06:00 130% op zaterdag 150% op zondag

  • Wij bieden jou een veelzijdige functie met flexibele werktijden en goede arbeidsvoorwaarden. Bij ons kun je rekenen op een prettige werksfeer met leuke collega's en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.

Arbeidsvoorwaarden

Locatie

Alphen aan den Rijn

Solliciteer vandaag nog!

Ben jij nauwkeurig, zelfstandig en heb je een MBO werk- en denkniveau? En ben je bereid om in de weekenden en in ploegendiensten te werken? Solliciteer dan nu via onderstaande sollicitatiebutton en wie weet ben jij straks onze nieuwe Orderpicker Plus!

Let op: een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.