Onno den Hoed

24People Nederland

Wat collega’s zeggen over Onno

Creatief en warrig hoofd komt graag voor je in actie!

Automotive is mij met de paplepel ingegoten. Een logisch stap was het IVA gevolgd door een carriere in diverse functies binnen dealerbedrijven.
Sinds 2007 actief met het maken van mooie matches tussen automotive profs en gave vacatures. Kijk graag verder dan het CV, sterker, de mooiste matches kwamen tot stand zónder dat er een CV was!

In 2012 evolueerde  Automonteur24 naar 24People. De franchiseorganisatie waar ondernemers met kennis van jóuw branche ambities van kandidaat en opdrachtgever samen brengen.

Binnen 24People ben ik verantwoordelijk voor ICT, Marketing en productontwikkeling. Samen met mijn Haagse collega’s streven wij naar een optimale support van onze collega’s in het land zodat zij zich volledig kunnen richten op waar zij goed in zijn: het samenbrengen van de ambities in hun specifieke branche en regio.

Sinds enige tijd zijn wij actief met ons revolutionaire vacature- en employer brandingplatform OnJobs. Met foto’s en video laten we vacatures zíen en weet OnJobs jouw vacature wél onder de aandacht te brengen in deze extreem krappe arbeidsmarkt.

Tel: 06 29 07 33 00 / Email: onnodenhoed@24people.nl

Bel Onno wanneer:

  • Je een carrière switch overweegt en wilt kijken of ondernemen bij je zou passen.
  • Je ondernemer bent maar het idee hebt dat je ‘vast’ zit.
  • Je een mooi en goed functionerend concept hebt en franchising overweegt.


Of je nu ondernemer bént of ondernemen een lang gekoesterde droom is, ik
maak graag kennis met je om te kijken of wij jou verder kunnen brengen.

Meer weten? Bel voor een afspraak!

Onno geeft jouw carriere een boost!

Ondanks dat er afgelopen jaar meer dan 1 miljoen vacatures in Nederland waren, zijn er nog altijd mensen met een uitstekend CV die tussen wal en schip raken. Vele sollicitaties worden verstuurd,maar zij komen niet verder dan een enkel gesprek om vervolgens afgewezen te worden met een vage verklaring als reden.

Herkenbaar? Dan ben je waarschijnlijk tussen de 50 en 60 jaar oud. Voor je eigen gevoel energiek, vol ambities en met een berg relevante kennis en ervaring. Maar ‘uitgerangeerd’ volgens de mensen die de eerste selecties doen. Je komt er gewoon niet doorheen.

Wij zijn in staat gebleken deze barriere wél te kunnen doorbreken. Ik kom graag in contact met mensen die zich in bovenstaande herkennen. Blijkt onze methode voor jou toepasbaar, dan gaan we graag (kostenloos) voor je aan de slag!

Meer weten? Bel mij op 070-3834345

Mijn vacatures:

Succesvol naar een nieuwe baan

Joop Eering

Onno heeft me fantastisch geholpen met het vinden van een nieuwe uitdaging. Hij was gedurende het hele proces fijn om mee samen te werken. Vriendelijk, professioneel en bovenal oog voor mijn belangen. Niet opdringerig en altijd bereikbaar! In een woord super! Ik ben uitstekend weggezet in de markt middels een open sollicitatie video. Binnen zeer korte tijd resulteerde dit in een sollicitatiegesprek met als resultaat een nieuwe job!!

Bekijk alle vacatures in de branche Automotive

Laatste Facebook posts

Het laatste Automotive nieuws

  • Importeurs boeken omzetstijging van 45 procentImporteurs boeken omzetstijging van 45 procent
    Auto-importeurs hebben in het derde kwartaal van 2020 een omzetstijging geboekt van 45 procent vergeleken met het tweede kwartaal. De omzet van de auto- en motorbranche lag in het derde kwartaal van 2020 in totaal…
  • Tesla maakt Model S en Model Y vijfduizend euro duurderTesla maakt Model S en Model Y vijfduizend euro duurder
    Tesla heeft de prijzen voor de Model S en Model Y in Europa verhoogd met vijfduizend euro. Als ‘tegenprestatie’ is wel de actieradius verder verhoogd. Wel is het zo dat nu gekochte auto’s van die…