24people

Magazijn medewerker – Nieuw Vennep

Wat ga je doen?

In het magazijn in Nieuw Vennep worden goederen opgeslagen, verwerkt en verzonden. Als magazijnmedewerker zorg jij er samen met jouw collega's voor dat dit soepel verloopt; Je controleet of de orders compleet zijn, zorgt voor een efficienet opslag en uiteraard dat alle orders dagelijks op tijd de deur uit gaan, Je werkt avonddiensten (14:00 u – 23:00 U) of 2 ploegendiensten ( 9:00 u – 18:00 u / 14:00 -23; 00 U ) voor 40 uur in de week

Wat wordt er van jou verwacht?

  Als magazijnmedewerker heb je een belangrijke rol bij het bewaken van onze kwaliteit. Het is voor deze functie daarom belangrijk dat je proactief handelt en resultaatgericht en oplettend werkt. Vanwege de grote piekmomenten in de loods is het essentieel is dat je efficiënt kunt werken, stressbestendig en flexibel bent. Daarnaast zijn het hebben van een goed ruimtelijk inzicht en doorzettingsvermogen belangrijke eigenschappen die we in jou zoeken.

  Andere belangrijke punten:
  – Je kunt Nederlands spreken en schrijven
  – Je bent een teamplayer
  – Ervaring met logistieke processen met geautomatiseerde logistieke systemen, scanners en het verpakken van goederen is een pre, maar niet essentieel
  – Een heftruckcertificaat is een pre, maar niet essentieel

Bedrijfsprofiel

een logistiek familiebedrijf gespecialiseerd in Europees wegtransport en logistiek. Met een team van 350 enthousiaste en betrokken collega’s verzekeren we onze klant van een optimale invulling van hun zendingen en logistieke activiteiten. Hierbij hebben we een grote focus op een persoonlijke aanpak en staat de tevredenheid van onze klant voorop. Daarom werken we constant aan het verbeteren van ons product en de dienstverlening.

Aanbod

  Innovatie en een persoonlijke service, dat is belangrijk bij deze werkgever. Niet alleen in onze dienstverlening, maar ook in de omgang met onze medewerkers. De lijnen binnen onze organisatie zijn kort en er heerst een prettige werksfeer. Daarnaast vinden we jouw ontwikkeling zeer belangrijk. Er worden dan ook diverse trainingen gegeven en bieden we je de mogelijkheid externe opleidingen te volgen. Wil je doorgroeien? Dan kijken we graag samen hoe we dit mogelijk kunnen maken!

  Daarnaast krijg je:
  – Een dienstverband van40 uur in de week
  – Veelzijdige werkomgeving met diverse aspecten van de logistiek
   

Arbeidsvoorwaarden

Locatie

Nieuw Vennep

Solliciteer vandaag nog!