junior Diagnosetechnicus – Sneek

Functieomschrijving

Als eerste Autotechnicus/Diagnose Specialist verricht je alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden aan voornamelijk auto’s van het merk Citroen

Het is jouw verantwoording om onze relaties snel en vakkundig weer op weg te helpen. Als technisch specialist stel je (soms complexe) diagnoses op, mede aan de hand van de nieuwste testapparatuur. Je werkt volgens richtlijnen en werkvoorschriften vanuit zowel de eigen organisatie als de importeur. Daarnaast ben je een echte teamspeler die samen met z’n collega’s borg staat voor de kwaliteit, uitstraling en betrouwbaarheid die past bij ons bedrijf.

Functie-eisen

  Je bent een bevlogen eerste autotechnicus met meerdere jaren ervaring en passie voor auto’s. Aan jou worden de auto’s van onze klanten toevertrouwd. Dat vraagt om een servicegerichte en professionele instelling. Mechanische en elektrische onderdelen kennen geen geheimen meer voor jou. Je beschikt daarnaast over de volgende kwalificaties:

  • Je hebt een diploma eerste autotechnicus
  • Je hebt een B rijbewijs
  • Apk is een pre!
  • Je hebt de ambitie door te leren als diagnosetechnicus

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een grote landelijke aanbieder van mobiliteit

Aanbod

  AANBOD 
  Jouw nieuwe werkgever biedt een afwisselende, verantwoordelijke functie binnen een plezierige werkomgeving waar verdere ontwikkeling voorop staat. Wij belonen afhankelijk van leeftijd en ervaring met een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Arbeidsvoorwaarden

Een afwisselende, verantwoordelijke functie binnen een plezierige werkomgeving waar verdere ontwikkeling voorop staat. Wij belonen afhankelijk van leeftijd en ervaring met een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Locatie

Sneek

Solliciteer vandaag nog!