24people

Enthousiaste automonteur – Regio Apeldoorn

Enthousiaste automonteur

Een prachtige uitdaging voor een allround automonteur met passie voor en met kennis van autotechniek!
Voor de echte sleutelaar een geweldige kans.

Voor onze opdrachtgever in Voorst (Gld) zijn wij op zoek naar een gepassioneerde allround automonteur. Bij voorkeur een 1e monteur. Je moet echt aantoonbare algemene sleutel-kennis hebben. Het is extra handig als je kennis hebt van youngtimers.

Een fantastische mogelijkheid voor een enthousiaste en altijd leergierige automonteur die snapt wat de klant (de liefhebber) wenst en verlangt. Ben je echt geinteresseerd in de (klassieke) auto en heb je zondermeer breed verstand van autotechniek? Wij zoeken jou, dus als je deze eigenschappen voldoet, dan is dit jouw kans!

 

Functie eisen

  • Je hebt het vermogen en de wil om een probleem altijd op te lossen
  • Je vindt dit ook leuk en uitdagend.
  • Je hebt affiniteit met oudere auto's. Meest voorkomend: jaren 80 en 90, 00.
  • Alle reparaties pak je aan: van motor/bakwissels tot laswerk en werkplaats aanvegen.
  • Luisteren naar de klant = vaak een liefhebber!

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is autoliefhebber en kenner pur sang. Hij begrijpt zijn klant en werkt met een klein team met grote inzet en gedrevenheid tot de klant tevreden is. Brede technische kennis is noodzakelijk. De klant is zelf ook liefhebber en verwacht een betrokken automonteur die met passie en kunde aan de auto werkt. Je komt dus te werken in een uiterst betrokken team. Het is een no- nonsense bedrijf. Er wordt in hoofdzaak gewerkt aan auto's uit de 80-er en 90-er jaren. Van kleine reparaties tot soms volledige restauratie. De nieuwste hybride- en vol electrische auto's kom je hier nauwelijks of niet tegen.

Bedrijfscultuur

  De bedrijfscultuur is informeel, maar zeker serieus en vooral betrokken bij de klant en de auto.

Arbeidsvoorwaarden

Fulltime of part-time is bespreekbaar, net als de exacte werktijden. Flexibiliteit en betrokkenheid zijn hier kernwaarden. De werklocatie is Voorst. 
De werkgever is dus zeer betrokken en geinteresseerd en ziet zijn medewerkers als gelijkwaardige collega. Jouw ontwikkeling en werkplezier is ook in zijn belang, dus daar kan je op rekenen.

Werkdagen en werktijden in onderling overleg.

Locatie

Regio Apeldoorn

Solliciteer vandaag nog!

Ik kom graag met jou in contact!
Dus als je interesse hebt, solliciteer dan direct of bel mij even voor wat toelichting.
apeldoorn@24people.nl 
055-7200926, Erik Woudenberg