24people

Diagnosetechnicus – Hoofddorp

Functie omschrijving

Als Diagnose Specialist ben jij dé technische man voor ingewikkelde diagnoses en technische problemen. Je verricht de meer complexe reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan klantauto’s. Ingewikkelde storingen kunnen door jou opgelost worden. Je stelt complexe diagnoses vast, mede aan de hand van testapparatuur. Je werkt volgens richtlijnen en werkvoorschriften vanuit zowel de eigen organisatie als de importeur. In deze functie werk je voor het merk Volkswagen, maar ook ervaringen vanuit andere merken zijn van harte welkom.

De Diagnose Specialist werkt nauw samen met de Service Adviseurs en de Magazijnmedewerkers en rapporteert aan de Chef Werkplaats.

Functie eisen

  In de functie van Diagnose Specialist staan klantgerichtheid en kwaliteitsbewustzijn hoog in het vaandel. Je bent een teamspeler, die specialist is binnen zijn eigen vakgebied en veel passie heeft voor het merk.

  Daarnaast vinden we belangrijk:  • Een afgeronde opleiding tot eerste autotechnicus / diagnose specialist (MBO bij voorkeur niveau 4)
  • Enkele jaren ervaring als eerste autotechnicus / diagnose specialist is een vereiste.
  • Ervaring in het werken met een merk uit de Volkswagengroep is een voordeel
  • Relevante auto technische cursussen en trainingen, waaronder APK is een pre.
  • Ervaring met Canbus systemen

  We zijn op zoek naar een absolute specialist binnen zijn eigen vakgebied en zich weet vast te bijten in complexe technische problemen.

Bedrijfsprofiel

Jouw nieuwe werkgever is totaal leverancier van mobiliteit in Amsterdam en omstreken. De ongeveer 350 medewerkers die werkzaam zijn voor één van de bedrijfsonderdelen, zetten zich dagelijks in om de klanten optimaal mobiel te houden. De belangrijkste drijfveer is dat de klant tevreden is, met zijn / haar auto vooral met hun partner in mobiliteit. Bij onze opdrachtgever kunt u terecht voor kopen, leasen, huren, aanpassingen aan auto’s, onderhoud en reparaties. Of u nu een nieuwe of gebruikte koopt, least of huurt, onze producten zijn altijd van de beste kwaliteit. De service is op maat gesneden, en de prijzen zijn altijd scherp. Klanten mogen rekenen op een professionele organisatie, betrouwbare informatie en bruikbare oplossingen van de vraagstukken die zij bij onze opdrachtgever voorleggen.


Jouw nieuwe werkgever besteed veel aandacht aan de tevredenheid en gezondheid van de medewerkers. Eens per 2 jaar voeren zij een Medewerker Tevredenheidsonderzoek uit en gaan actief aan de slag met de uitkomsten.

Bedrijfscultuur

  Arbeidsvoorwaarden


  • Een interessante, uitdagende baan bij een dynamische op kwaliteit gerichte organisatie!

  • Veel aandacht aan de tevredenheid van de medewerkers (eens per 2 jaar is er een Medewerker Tevredenheidsonderzoek)

  • Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden

  • Allerlei gratis gezondheids- en welzijnsactiviteiten aan

  Locatie

  Hoofddorp

  Solliciteer vandaag nog!

  Er is momenteel maar plaats voor één goede Diagnose Technicus, dus als je deze rol wil hebben, zou ik je adviseren snel te reageren. Gebruik de knop ‘Solliciteer’ om snnel jouw CV en motivatie naar mij te sturen. Heb je vragen? Bel of mail mij gerust via de contactgegevens op de site