Bankwerker Voorman – Utrecht

Functieomschrijving

Je komt te werken in een klein en hecht team met een informele werksfeer. Het gaat dus om een leuke en zeer afwisselende functie, waarbij je ook het eerste aanspreekpunt bent voor je collega’s. Als constructiebankwerker/voorman voer je zelf diverse werkzaamheden uit zoals slijpen, snijbranden, lassen, boren etc. Je controleert of de tekeningen kloppen en of alle hulpmiddelen en materialen aanwezig zijn. Het is echt belangrijk dat je op zoek bent naar een baan voor langere tijd. Wat is langere tijd? Nou, hopelijk een baan tot je met pensioen gaat!

Onze opdrachtgever wil namelijk een stabiel team en zoekt iemand die echt wil meegroeien met de organisatie. Er wordt een goed salaris aangeboden en naast een mooie functie, weten zij namelijk maar al te goed, dat een goed werksfeer net zo belangrijk is als een leuke baan!

Functie-eisen

  • Werkervaring als constructiebankwerker en in een leidinggevende functie in de productieomgeving van de metaalbranche
  • Jij hebt oog voor veiligheid en kwaliteit en zorgt er voor dat alles prefect geleverd wordt
  • Je weet prioriteiten te stellen, toont initiatief en draagt ideeën aan tot verbeteringen.
  • Je woont in de omgeving van IJsselstein

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever maakt al 25 jaar de mooiste creaties voor zowel particulieren als bedrijven. Ze zijn gespecialiseerd in staal, maar werken ook met RVS en aluminium. In de bedrijfshal maken zij alles wat er maar in staal gemaakt kan worden! Zoals staalconstructies tot ca 100 ton, diverse soorten trappen, hekken, abri’s, bruggen, vlonders, stalen kozijnen, acties wagens, maar ook zijn ze betrokken bij het volledige ontwikkelproces van machines. Zij hebben de ambitie om door te groeien en zijn daarom opzoek naar een enthousiaste collega/voorman die van aanpakken houdt en die het ook leuk vindt om soms op locatie werkzaamheden uit te voeren.

Aanbod

  • Een leuke stabiele baan in een no-nonsens bedrijf waar jouw  kwalificaties gewaardeerd worden 
  • Een gezellig en enthousiast team
  • Een passend salaris tot 3.250 per maand, afhankelijk van jouw opleiding en ervaring
  • Een hoge mate van autonomie
  • De mogelijkheid om direct bij de opdrachtgever in dienst te treden

   

Arbeidsvoorwaarden

Locatie

Utrecht

Solliciteer vandaag nog!

Solliciteer nu via de solliciteerknop!

Je kan ons mij bellen of contact opnemen via WhatsApp:

06-19 76 00 17