24people

Banden Technicus Noordwijk per direct! – Leiden

Functie omschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste bandentechnicus die het bestaande team van technici ondersteunt bij het de- en montage van banden, met behulp van de nieuwe bandenstraat, maar ook klein onderhoud uitvoert 

Functie eisen

  Wij zoeken een  technicus die aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • Enige ervaring heeft met het démonteren en monteren van autobanden
  • zorgvuldig en nauwgezet zijn taak verricht 
  • bestand is tegen het lichamelijk zware werk 
  • de Nederlandse taal spreekt 
  • verzorgd uiterlijk

Bedrijfsprofiel

Jouw nieuwe werkgever is totaal leverancier van mobiliteit in Noordwijk en omstreken. De medewerkers die werkzaam zijn voor één van de bedrijfsonderdelen, zetten zich dagelijks in om de klanten optimaal mobiel te houden.
De belangrijkste drijfveer is dat de klant tevreden is, met zijn / haar auto vooral met hun partner in mobiliteit. Bij onze opdrachtgever kunt u terecht voor kopen, leasen, huren, aanpassingen aan auto’s, onderhoud en reparaties. De service is op maat gesneden, en de prijzen zijn altijd scherp. Klanten mogen rekenen op een professionele organisatie, betrouwbare informatie en bruikbare oplossingen van de vraagstukken die zij bij onze opdrachtgever voorleggen.

Bedrijfscultuur

  Jouw nieuwe werkgever besteed veel aandacht aan de tevredenheid en gezondheid van de medewerkers. Eens per 2 jaar voeren zij een Medewerker Tevredenheidsonderzoek uit en gaan actief aan de slag met de uitkomsten. Ook opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden bieden zij volop. Daarnaast bieden ze de medewerkers allerlei gratis gezondheids- en welzijnsactiviteiten aan.

Arbeidsvoorwaarden

De werkzaamheden starten op uitzendbasis maar bij gebleken geschiktheid wordt een contract door e werkgever aangeboden!

Locatie

Leiden

Solliciteer vandaag nog!