Bananenrijper Moerdijk – Moerdijk

Functieomschrijving

Voor de nieuw op te zetten grootste bananenrijperij van Europa zoeken wij een gedreven Bananenrijper! Een gewéldige kans om met een nieuw team een succesvolle onderneming op te bouwen. 

Het gaat bij Rosenbaum Bananen niet om snelheid maar om aandacht voor een mooi product en de uitstekende kwaliteit die je biedt aan miljoenen klanten in heel Europa. 

In deze verantwoordelijke baan coördineer je de ingekomen producten volgens de vastgestelde planning. En grijp je in als de producten niet voldoen aan de kwaliteitseisen wat je vervolgens afstemt met de betrokken afdelingen.

Jij  bepaalt het rijpingsprogramma en bewaakt en controleert het rijpingsproces. Tevens geef jij aan wat de volgorde is van verlading van de producten en waak je over de goede uitvoering ervan. Bovendien Stuur je het team van magazijnmedewerkers aan en ben je verantwoordelijk voor de veiligheid in het bedrijf.

Kortom, een dynamische en verantwoordelijke vacature voor de juiste bananenrijper !

Functie-eisen

  Zoals al eerder genoem gaat het bij Rosenbaum niet om snelheid maar om aandacht en kwaliteit. Ook als je een zeer ervaren rijper bent, gaat er een inwerkperiode in Duitsland vooraf aan je werkzaamheden in Moerdijk. Hier in Keulen word je opgeleid om het rijpingsproces volgens de methodes van Rosenbaum te kunnen uitvoeren.  
   
  Je komt in aanmerking voor de vacature van Bananenrijper wanneer:

  • Je ervaring hebt met het rijpen van fruit, bij voorkeur bananen.
  • Je beslissingen durft te nemen en medewerkers kunt aansturen.
  • Je goed kunt omgaan met logistieke processen en ERP systemen.
  • Je met passie en toewijding werkt voor de AGF-sector 
  • Je ervaring hebt in de opslag en distributie van AGF goederen 
  • Je een hands-on mentaliteit hebt, je inzet voor jouw team, je zelf een heftruck mag rijden en geen probleem met ploegendiensten hebt 
  • Je Engels en liefst ook Nederlands of Duits spreekt.

Bedrijfsprofiel

De Rosenbaum Groep bestaat uit een aantal middelgrote bedrijven die actief zijn in de groente- en fruithandel.

Alles begon in 1846 met een groente-stand op de Keulen Altermarkt. Deze werd oorspronkelijk geleid door de overgrootmoeder en grootmoeder van de huidige eigenaar Helmut Rosenbaum en is nu na meer dan 170 jaar nog altijd een familiebedrijf.

Het bedrijf heeft zich ontwikkeld tot een modern en groot fruit logistiek bedrijf. Het heeft locaties in Keulen en Belgie. De eigen rijperijen van het bedrijf behoren tot de grootste en modernste die in Europa nog in particlier bezit zijn.

Aanbod

  Niet elke dag krijg je de kans om met zo'n mooi project te starten. Je stapt in, helpt mee bouwen en hebt alle kansen je waar te maken en mee te groeien. 

  • Het betreft een vaste baan op Nederlands contract.
  • Een zekere baan waar je je passie voor fruit mag uitleven
  • Salaris beter dan marktconform 🙂 
  • Een gedegen inwerkperiode bij de Duitse vestiging in Keulen

Arbeidsvoorwaarden

Locatie

Moerdijk

Solliciteer vandaag nog!

Ben jij degene die de uitdaging bij dit mooie bedrijf aan wilt gaan? Solliciteer dan vandaag nog door je CV en korte motivatie te sturen naar onnodenhoed@24people.nl of solliciteer direct via de onderstaande button.

Wil je eerst meer weten? Bel dan met Onno den Hoed op 06-29073300