Assistent Vestigingsmanager Onderhoudsgarage – Beverwijk

Functieomschrijving

In Beverwijk zijn wij op zoek naar een Assistent Manager met affiniteit en werkervaring in de autobranche.
Als Assistent Service Center Manager van Euromaster ben je mede verantwoordelijk op deze mix vestiging (personenwagens en trucks).

Met jouw enthousiasme zorg je voor een goede sfeer binnen het team en een op en top klantbeleving. Jij bent een voorbeeld voor de collega’s in klantvriendelijkheid, integriteit, professionaliteit en uitstraling. Je vervangt de Vestigingsmanager als die afwezig is. Jouw manier van werken is een goede manier om niet alleen het service-niveau te verhogen maar ook de klantenkring uit te breiden. Je bent mede verantwoordelijk voor de resultaten van de vestiging.

Functie-eisen

  Voor deze mooie uitdagende functie zoeken wij de juiste man/vrouw. Een mix van ervaring met banden en wielen. Zowel personenwagens als zwaar vervoer. Je hebt ervaring met planning, administratieve werkzaamheden en klantcontact.

  • kennis van en werkzaam binnen Automotive 
  • bijvoorbeeld ervaring landbouwvoertuigen, bedrijfswagens
  • enige leidinggevende ervaring
  • uiteraard zeer klantgericht
  • hands-on mentaliteit

Bedrijfsprofiel

Afwisselend werk bij een professionele specialist!

Euromaster is dé betrouwbare bandenpartner voor de particuliere en zakelijke markt (leasemaatschappijen, transportondernemingen, industrie, landbouw- en grondverzet). Dat laatste is op deze vestiging ook zeker van toepassing.
Dochterbedrijf van Michelin en dus kan je rekenen op kwalitatieve gereedschappen en uitstekende arbeidsomstandigheden.

 

Aanbod

  Je mag verwachten dat je bij een professioneel bedrijf binnen de automotive branche aan de slag gaat! Je komt te werken binnen een leuk team met een informele werksfeer. Waar je trouwens zelf ook belangrijke rol in gaat vervullen. Een marktconform salaris, prima secundaire arbeidsvoorwaarden (inclusief aantrekkelijke bonusregeling) en er zijn voldoende opleidings- en doorgroeimogelijkheden. En de functie is niet alleen een mix tussen diverse voertuigen en technische dienstverlening, maar daarmee ook een mix van werkzaamheden, verantwoordelijkheden en uitdaging!

Arbeidsvoorwaarden

Werken bij Euromaster betekent werken bij een informeel, open, resultaatgericht bedrijf dat continu in ontwikkeling is. Samenwerking, openheid en collegialiteit vinden wij belangrijk. Creativiteit, ondernemerschap en investeren in je eigen ontwikkeling worden gewaardeerd. Dit kan bijvoorbeeld via onze eigen Euromaster Vakschool, waar je veel verschillende cursussen en opleidingen kunt volgen. In ruil daarvoor mag jij rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Locatie

Beverwijk

Solliciteer vandaag nog!

Graag kom met jou in gesprek om samen jouw toekomst te bepalen. Wellicht in deze mooie afwisselende uitdagende functie in Beverwijk!

Heb je interesse, of vragen, bel mij dan gerust;

Ronald 0621821132

Of solliciteer direct en stuur je CV, met pasfoto en motivatie. Dan neem ik contact met je op.