Ard Heijboer

Vestigingsdirecteur Horeca Groot Amsterdam

Dit zeggen klanten over Ard

Download info WAB voor Horeca

Horeca prof met wielrenner ambities

Ik ben Ard Heijboer. Met 20 jaar ervaring in de internationale hotelwereld als Food & Beverage Manager heb ik een goed vermogen om mij in te leven in bedrijven en medewerkers en ik begrijp daardoor snel welke kant men op wil. Personeel blijft de állerbelangrijkste schakel binnen een horeca bedrijf.

De juiste mens op de juiste plaats is dan ook vaak een verademing voor de gast maar zéker ook voor de werkgever. Mensen met de juiste instelling die met veel plezier naar hun werk gaan en dan ook 110% geven. Mensen waar je met veel plezier naar toe gaat. Met mijn gedegen horeca kennis en ervaring kan ik u helpen om die toegevoegde waarde, dat schaap met 5 poten, en de uitkomst van 3 van de som 1+1 te vinden.

Ik ben door mijn persoonlijke benadering goed in staat om de ambities van uw bedrijf én die van uw toekomstige medewerker samen te brengen en zo een succesvolle match te maken. Het zoeken van de juiste persoon op de juiste plaats is de drijfveer die mij iedere dag weer opnieuw bezig houdt. Dit zoeken, controleren en selecteren van vaste of tijdelijke medewerkers door mij bespaart u een zee van tijd die u beter kunt besteden aan uw core business.

Mijn specialisatie is Horeca maar we hebben bij 24People ook alle andere disciplines in huis zodat ik u als uw vaste contactpersoon altijd op maat kan bedienen. Ík vind voor u de juiste persoon, die op de door u gewenste manier voor u aan het werk gaat, en dat ook nog eens voor een uiterst scherp tarief!

Meer weten? Bel of mail mij!

Ard Heijboer, Vestigingsdirecteur Horeca Groot Amsterdam.

Tel: 06 - 383 112 73 / Email: ardheijboer@24people.nl

Bel Ard wanneer je:

 • Concreet op zoek bent naar een nieuwe baan in Horeca
 • Vrijblijvend wilt sparren over mogelijke carrière opties in de toekomst.
 • Een concrete vacature hebt en hulp kunt gebruiken in de zoektocht naar een geschikte kandidaat.
 • Met spoed die horecaprofessional nodig hebt omdat jouw kok vast zit op een corona-schip.


Of je nu een vacature hebt, of op zoek bent naar die nieuwe uitdaging.
Door mijn lange ervaring en groot netwerk in horeca ben ik vaak snel in staat je te helpen!

Weten wat ik voor je kan betekenen? Bel!

Mijn vacatures:

  Succesvol naar een nieuwe baan

  Gerard: Aanrader!

  Begin 2019 kwam ik in contact met Ard. Tijdens het kennismakingsgesprek verteld wat ik wel, maar ook wat ik níet zou willen. Ard regelde snel een gesprek bij een passende werkgever waar ik ook aangenomen werd. Ard kan goed inschatten waar je op je plek zal zijn. Hij is een echte “match-maker! Hij houdt vinger aan de pols en informeert regelmatig hoe het gaat. Ik heb zeer goede ervaringen met 24People. En Ard is een echte aanrader als je op zoek bent naar andere werk!

  André; Stapje hoger

  Al enige tijd wilde ik doorgroeien naar Sous-chef. Ard heeft mij uitstekend geholpen. Ik werk nu in een restaurant waar ik de kans krijg mij te bewijzen! Thanks Ard!

  Fleur Weber

  Ard is een people person en helpt graag anderen waar nodig! Heeft veel kennis van het horeca vak en weet welke kandidaat bij welk bedrijf past.

  Bekijk alle vacatures in de branche Horeca

  Laatste Facebook posts

  Het laatste Horeca nieuws

  Loading RSS Feed