Angelique Napjus

Vestigingsdirecteur Zoetermeer

Dit zeggen klanten over Angelique:

Graag ga ik voor je aan de slag om ambities samen te brengen!

Welkom bij 24People Zoetermeer en omstreken!

Ik ben Angelique Napjus. Met ruime ervaring in de arbeidsbemiddeling en werving & selectie van technisch, productie en schoonmaak personeel in het bijzonder. Ik ben werkzaam geweest bij verschillende bureaus en zoals velen begonnen als junior intercedente en doorgegroeid naar senior intercedente. Bij mijn laatste functie in de uitzendbranche ben ik heel allround geweest. Mijn 30 jaar werkervaring is de basis voor mijn accuratesse, integriteit en oprechte interesse in mensen, het heeft mij vasthoudend en betrokken gemaakt. Ik geniet van het contact met mensen en het geeft mij voldoening als de klant (werkgever) de juiste kandidaat aangeboden krijgt voor zijn vacature.

Het werken bij kleinere bureaus heb ik altijd als een voordeel gezien en was ook mijn bewuste keus daar je alle facetten van een bureau meemaakt of wel eens heb moeten doen. Het begint natuurlijk altijd met acquisitie, het contact maken met de klant die een capaciteitsprobleem heeft. Dit kan een kleine zelfstandige zijn maar ook een MKB bedrijf, non profit organisatie of zelfs een multinational.

Gesprekken voeren met de werkgevers en het bedrijf leren kennen. Goed luisteren naar de wensen van de klant, en daar de juiste kandidaat op searchen en voorstellen is na al die jaren nog steeds de grootste voldoening die ik kan krijgen. Reageren op de ontwikkelingen in de markt. Het werk proces blijven monitoren, een goed contact met klant en kandidaat blijven houden met coaching en begeleiding en dat zelfs na einde plaatsing/werkzaamheden.

Als zelfstandig ondernemer in de arbeidsbemiddeling van 24People Zoetermeer kan ik werkgevers helpen goed personeel te vinden voor hun vacatures. Verder wil ik graag mensen helpen die zoeken naar werk.

Bent u op zoek naar personeel, voor een tijdelijke of vaste aanstelling? Neem dan contact op met 24People Zoetermeer. Het is mogelijk op basis van werving en selectie als ook op uitzendbasis. Natuurlijk nodigen wij ook kandidaten uit die op zoek zijn naar een nieuwe baan om zich bij ons aan te melden.

Tel: 06 - 418 719 36 / Email: angeliquenapjus@24people.nl

Angelique brengt ambities samen!

Bel voor een afspraak wanneer:

  • Wanneer je concreet op zoek bent naar een nieuwe baan in techniek of productie.
  • Je eens vrijblijvend wilt sparren over mogelijke carrière opties in de toekomst.
  • Je een concrete vacature hebt en hulp kunt gebruiken in de zoektocht naar een geschikte kandidaat.
  • Je hulp nodig hebt bij outplacement van een of meerdere medewerkers.


Bel of mail mij gerust wanneer je ander werk zoekt of vaste danwel tijdelijke medewerkers zoekt!
Meestal ben ik razendsnel in staat je te helpen!

Graag ga ik aan de slag voor jouw baan of jouw vacature!

Erik geeft jouw carriere een boost!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse orci purus, eleifend et sollicitudin vestibulum, feugiat et purus. Cras tempor, elit ac bibendum viverra, augue orci accumsan ligula, eu molestie turpis neque ut tortor.

Phasellus fringilla, ex eget euismod fermentum, magna odio iaculis orci, quis interdum purus neque sit amet sapien. Donec elementum quam id lacus tempus tempor. Vivamus sed velit non neque rutrum feugiat. Donec tempor blandit ipsum, ut accumsan ipsum ullamcorper quis. Nam varius sit amet dolor in venenatis. Pellentesque porttitor.

libero in sollicitudin pulvinar, augue nunc feugiat neque, eleifend efficitur purus erat quis mi. Quisque fringilla, turpis vitae imperdiet porttitor, augue nunc vehicula nisi, et consectetur massa risus vel lectus. Curabitur auctor arcu eget porta imperdiet. Curabitur laoreet arcu nulla, quis porttitor lectus pretium in. Nullam ut ipsum suscipit, pellentesque sem ut, elementum tellus. Etiam malesuada a erat et dapibus. Duis pulvinar, augue sed dignissim hendrerit, mauris neque finibus enim, in semper enim justo nec lorem. Cras volutpat vel erat id vulputate.

Mijn vacatures:

Succesvol naar een nieuwe baan

Geweldig geholpen!

Mijn nieuwe baan via 24people is wat ik al heel lang naar opzoek was. Bedankt.

Snel weer aan de bak

Mijn nieuwe baan via 24people is wat ik al heel lang naar opzoek was. Bedankt.

Geweldig geholpen!

Mijn nieuwe baan via 24people is wat ik al heel lang naar opzoek was. Bedankt.

Geweldig geholpen!

Mijn nieuwe baan via 24people is wat ik al heel lang naar opzoek was. Bedankt.

Bekijk alle vacatures

Laatste Facebook posts

Het laatste nieuws Bouwwereld