Ambitieuze werkplaatschef – Groningen

Wat ga je doen?

In nauwe samenwerking met de service manager en jouw collega’s van de werkplaatsreceptie zorg jij dat de werkzaamheden in de werkplaats vlot en efficiënt worden uitgevoerd. Je hebt de leiding over de werkplaats met in totaal 12 monteurs. Een greep uit jouw dagelijkse werkzaamheden:

 • verdelen van het werk, bewaken van de planning en de voortgang van de werkzaamheden;
 • verantwoordelijk voor de uitvoering van de werkinstructies en handhaving van de werkprocessen;
 • bent dé belangrijke schakel tussen de werkvloer en jouw collega’s op de werkplaatsreceptie en het magazijn. Je staat voortdurend met hen ‘in verbinding’ over de status van het werk én de uitvoering van de op elkaar aansluitende werkprocessen. Ruis in de communicatie met als gevolg stagnatie van het werk is aan jou niet besteed. Het dagelijks voeren van het zgn. driehoeksoverleg is hierbij essentieel.

Wie ben jij?

  Wij zoeken een collega die zich niet snel van de wijs laat brengen of uit het veld laat slaan. Je staat stevig in je schoenen, houdt de regie, bent duidelijk en overtuigend. Door jouw prettige manier van leidinggeven, weet jij draagvlak te creëren bij jouw medewerkers. Jouw overige talenten liggen op het organisatorische vlak, het behouden van overzicht en het bewaken van de werkprocessen. Je weet alle randvoorwaarden voor een efficiënte, kwalitatieve en productieve werkplaats te managen, zodat het beoogde rendement van de werkplaats wordt behaald. Verder breng jij mee:

  • minimaal MBO+ niveau;
  • leidinggevende ervaring in een productie-omgeving en bij voorkeur in een autowerkplaats;
  • organisatietalent met een pragmatische instelling;
  • stressbestendigheid. Je weet onder werkdruk het overzicht te behouden en bent oplossingsgericht om zo de dagelijkse werkzaamheden en doelstellingen te realiseren. Een doorzetter dus!

Wie is jouw nieuwe werkgever?

Een 100% familiebedrijf, werken we vanuit onze missie: Passie om mensen te bewegen. Klanten, medewerkers en de samenleving staan voorop in alles wat we doen. Samen met 3.000 collega’s voelen we ons verantwoordelijk om de best passende mobiliteit te bieden. Dat doen we door continue te verbeteren.

Wat kun je verwachten?

  Een uitdagende job bij één van de grootste en meest vooruitstrevende spelers in de autobranche. Je komt terecht in een gemotiveerd team, waar iedere dag met enthousiasme aan onze mooie merken wordt gewerkt met vooruitstrevende en voor jou leerzame technieken, zoals hybride, elektrisch en niet te vergeten onze waterstofauto’s.

  Wij vinden een prettige werksfeer belangrijk en als echt familiebedrijf hebben we oog voor jou als collega en jouw persoonlijke ontwikkeling. Uiteraard bieden wij jou uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris, een solide pensioenregeling én meerdere aantrekkelijke personeelsregelingen, waaronder korting op het kopen van een (nieuwe) auto en op het onderhoud.

Arbeidsvoorwaarden

Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris, een solide pensioenregeling én meerdere aantrekkelijke personeelsregelingen, waaronder korting op het kopen van een (nieuwe) auto en op het onderhoud.

Locatie

Groningen

Solliciteer vandaag nog!

Enthousiast? Mail direct je CV met motivatie naar ronaldknuit@24people.nl Of toch og vragen? Bel Ronald Knuit op 06-21821132