Aflevermonteur / Autotechnicus – Lijnden

Functieomschrijving

Als Autotechnicus / aflevermonteur binnen  heb je een afwisselende baan: je spoort zowel mechanische als elektronische storingen op. Dat kan door een boordcomputer uit te lezen, maar ook door te sleutelen aan de auto’s. Een groot deel van je werk bestaat uit onderhoud- en reparatiewerkzaamheden, maar ook de complexe reparaties pak jij met beide handen aan. 

In eerste instantie maak je nieuwe auto's aflevering klaar, als de afleverperiode voorbij is ga je aan de slag met het reguliere onderhoudswerk.
Herken jij jezelf hierin en wil je graag werken als Autotechnicus / aflevermonteur bij een informeel bedrijf waar de lijnen kort zijn? Lees dan verder en reageer snel!

Jouw ambities

  Wij zoeken technisch talent, die in hun vak de top willen bereiken bij een groeiende en gezonde organisatie, officieel dealer van Volvo.
  Bij voorkeur heb je werkervaring met auto’s en Volvo en woon je in de regio. Ook beschik je over minimaal een afgeronde MBO opleiding Autotechniek niveau 2. Daarnaast heb jij enkele jaren recente werkervaring als Allround Automonteur/ Autotechnicus.

  Ben je een echte teamplayer, word jij blij van een prettige werkomgeving, aansprekende auto’s van het merk Volvo en het beste gereedschap? Ga je door tot je klus is afgerond? En wil jij werken binnen een organisatie met voldoende doorgroeimogelijkheden? Dan zien wij jouw reactie met veel belangstelling tegemoet.

Bedrijfsprofiel

Wij hebben de ambitie om in Nederland de meest gewaardeerde en aanbevolen aanbieder van oplossingen te worden voor individuele mobiliteit. Met 1.650 collega’s met een autohart, 64 verkooppunten en een modern digitaal platform plaatsen wij dagelijks de mobiliteit van onze klanten voorop. Een mooie uitdaging, want de auto heeft voor hen allemaal een andere betekenis. Maar een ding hebben ze gemeen, een auto geeft je een gevoel van vrijheid! Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? 
Je komt te werken in een prettige en informele werksfeer met gemotiveerde en ervaren collega’s. Wij zorgen er voor dat jij jouw werkzaamheden goed kan uitvoeren in een fijne werkomgeving! Naast een passend salaris bieden wij ook goede overige arbeidsvoorwaarden, zo kun je gebruik maken van onze bedrijfsfitness regeling. Stern is een ambitieuze organisatie waar ruimte is om jezelf te ontwikkelen, intern door te groeien en aanvullende opleidingen/cursussen te volgen

Aanbod

  • Afwisselende functie
  • Verantwoordelijkheid
  • Ruimte voor eigen innitiatief
  • Leuke collega’s
  • Prettige werksfeer
  • Ruime opleidingsmogelijkheden (o.a. bij importeur)
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling

Arbeidsvoorwaarden

 • Start op uitzendbasis kans op contract bij de werkgever
 • Uitzicht op een vaste aanstelling
 • Uitstekend salaris
 • Zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Locatie

Lijnden

Solliciteer vandaag nog!

Spreekt het bovenstaande je aan en sta je te popelen om bij dit mooie Brabantse familiebedrijf aan de slag te gaan?
Solliciteer direct of bel met mij, Ron Fleuren 065 024 57 12.