Accountmanager Automotive Regio Zeeland – Nederland

Functieomschrijving

Voor de regio Zeeland zoeken wij voor onze opdrachtgever een gedreven Accountmanager met kennis van de automotive (banden) branche.

Binnen deze brede en veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor de realisatie van de commerciële doelstellingen in de regio Zeeland. Dit weet je als volwaardig gesprekspartner te realiseren door jouw uitstekende contacten met zowel nieuwe- als bestaande klanten. Hierbij kun je denken aan fleetowners en transporteurs. Door een actieve en gestructureerde marktbenadering inventariseer je de wensen van jouw klanten en vertaal je deze in service- en mobiliteitsoplossingen.

Ook geef je adviezen over de optimale bandenkeuze en lever je toegevoegde waarde door te adviseren over de uitgebreide toepassingsmogelijkheden en total cost of ownership. Verder heb je oog voor accountplanning, waardoor je in staat bent om lange termijn relaties op te bouwen.

Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van een verkoop- en service jaarplan voor jouw klantenkring en, in samenwerking met de vestigingen, zorg je voor een uitmuntende service en dienstverlening. Je rapporteert in deze functie rechtsreeks aan de Sales Manager.

Functie-eisen

    Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau en draait al aantal jaar mee in de buitendienst in een B2B omgeving. Je hebt veel mensenkennis en je kunt daardoor goed gesprekken voeren met mensen uit verschillende lagen van een organisatie. Je bent commercieel, resultaatgericht, zelfstandig en creatief. Daarnaast beschik je over een goede dosis overtuigingskracht en analytisch en cijfermatig inzicht. Je wordt enthousiast van de propositie van opdrachtgever als bandenspecialist en weet dit ook uit te dragen richting je klanten. Als laatste heb je uitstekende kennis van de Nederlandse taal.

Bedrijfsprofiel

Opdrachtgever is één van de belangrijkste Europese spelers op de banden- en onderhoudsmarkt. Door de jaren heen heeft men zich ontwikkeld tot partner voor de truck markt, maar ook voor leasemaatschappijen, zakelijke personen- en bestelwagens, industrie, landbouw, grondverzet en particulieren.

Aanbod

    • Een informeel, open, resultaatgericht bedrijf dat continu in ontwikkeling is.
    • Samenwerking, openheid en collegialiteit vinden wij belangrijk.
    • Creativiteit, ondernemerschap en investeren in je eigen ontwikkeling worden gewaardeerd.
    • In ruil daarvoor mag jij rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Arbeidsvoorwaarden

Locatie

Nederland

Solliciteer vandaag nog!

Wil jij werken bij dit topbedrijf, stuur dan je CV met motivatie naar ronfleuren@24people.nl