24people

1e Autotechnicus – Noordwijk

Functie omschrijving

Tsja als ervaren EAT weet je uiteraard precies wat de functie inhoudt 🙂  

Wij vragen:

    U beschikt over een ruime autotechnische ervaring en heeft het juiste gevoel voor kwaliteit en service. Naast een gezonde werklust en een gemotiveerde instelling beschikt u over de juiste opleiding, aangevuld met een APK-bevoegdheid. U kunt lezen en schrijven met de huidige elektronica en bent bereid om middels aanvullende opleidingen te blijven investeren in uw kennis.

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is al vijftig jaar een vertrouwd adres voor alles wat maar te maken heeft met optimale automobiliteit. Zo kunt u bij hen terecht voor onder andere de aanschaf, het onderhoud of het herstel van schade aan uw auto. Maar ook voor het huren van een auto staan zij voor u klaar. In al die jaren is het steeds de opdrachtgever zijn filosofie geweest om u alles te kunnen bieden op het gebied van automobiliteit. Onze opdrachtgever wil kwaliteit en keuze bieden.

Bedrijfscultuur

    Een professionele kwaliteits gerichte bedrijfscultuur waar men persoonlijke aandacht voor klant en medewerker belangrijk vindt.

Arbeidsvoorwaarden

    Onze odprachtgever biedt een uitdagende baan binnen een familie dealer bedrijf waar klant vriendelijkheid en gerichtheid hoog in het vaandel staan. Je krijgt een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Locatie

Noordwijk

Solliciteer vandaag nog!