1e Autotechnicus / Diagnose Technicus – Noordwijk

Functie omschrijving

Als Diagnose Technicus stel jij de ingewikkelde diagnoses vast en lost complexe problemen op. je maakt hiervoor gebruik van de aanwezige high-tech diagnose apparatuur. Je werkt volgens richtlijnen en werkvoorschriften vanuit zowel de eigen organisatie als de importeur. In deze functie is het de bedoeling dat je er naar toe groeit om op het gebied van diagnose het aanspreekpunt te worden binnen het dealer bedrijf. 

Functie eisen


  • Een opleiding op het niveau van technisch specialist of ruime ervaring met het stellen van diagnoses als 1e Autotechnicus
  • In het bezit van rijbewijs B;
  • De bereidheid tot het volgen van (merkgerelateerde) cursussen;
  • Een service- en klantgerichte instelling;
  • Een collegiale, zelfstandige, flexibele en stressbestendige instelling;
  • Goede contactuele eigenschappen.
  • Bij voorkeur woonachtig in of in de directe regio van Noordwijk 

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is al vijftig jaar een vertrouwd adres voor alles wat maar te maken heeft met optimale automobiliteit. Zo kunt u bij hen terecht voor onder andere de aanschaf, het onderhoud of het herstel van schade aan uw auto. Maar ook voor het huren van een auto staan zij voor u klaar. In al die jaren is het steeds de opdrachtgever zijn filosofie geweest om u alles te kunnen bieden op het gebied van automobiliteit. Onze opdrachtgever wil kwaliteit en keuze bieden.

Bedrijfscultuur

  Een professionele kwaliteits gerichte bedrijfscultuur waar men persoonlijke aandacht voor klant en medewerker belangrijk vindt.

Arbeidsvoorwaarden

  Onze odprachtgever biedt een uitdagende baan binnen een familie dealer bedrijf waar klant vriendelijkheid en gerichtheid hoog in het vaandel staan. Je krijgt een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Locatie

Noordwijk

Solliciteer vandaag nog!