24people

1e Autotechnicus Audi – Utrecht

Waar kies je voor:

Als eerste autotechnicus voer je zelfstandig de diagnose, de reparatie en het onderhoud uit op basis van de werkopdracht. Om je werk goed te kunnen doen, maak je gebruik van de aanwezige informatiesystemen en het moderne professionele gereedschap. Wanneer je de diagnose hebt gedaan, zal de service adviseur op basis van jouw advies overleggen met de klant. Kwaliteit en klanttevredenheid is het uitgangspunt bij alles wat je doet. Kortom: een functie waarin je dagelijks een belangrijke bijdrage levert aan de klanttevredenheid en het succes! 

Wat breng je mee:

  Door jouw deskundigheid (diploma tweede autotechnicus met ervaring) weet je wat je doet en kom je met oplossingen. Bij Muntstad zijn we over en weer flexibel en werken we samen. Het is een voordeel als al je APK -keurmeester certificaat hebt. Mocht dat niet zo zijn dan bieden we bij Muntstad volop mogelijkheden om bij te leren! Bij Muntstad hebben we onze eigen Muntstad Academy. Je woont in de buurt van onze vestigingen in de regio Utrecht en bent rond de 30-38 uur per week beschikbaar.

Bedrijfsprofiel

Hier ontbreekt het je aan vrijwel niets. Een moderne werkomgeving; we zitten goed in de spullen, enthousiaste en fijne collega’s, een dynamische werksfeer. Lijkt een open deur, maar het is gewoon waar, iedere dag is anders en dat maakt het bijna alle dagen leuk! . We vertegenwoordigen mooie en sterke merken met een groot (bestaand en nieuw) koperspubliek, waar we trots op zijn!

Aanbod

  Hier vind je wat jij zoekt: Werkplezier, uitdaging, (door)groeimogelijkheden, een prima werksfeer en -omgeving. Maar wat net zo belangrijk is, we hebben aandacht voor elkaar. Voor elkaars werk, hoe we met elkaar omgaan en oog voor wat goed is of wat beter kan. Het is belangrijk dat jij het beste uit jezelf haalt. Daarom hebben we een breed pakket trainingen, -opleidingen en -cursussen. Zo worden jij én wij iedere dag een beetje beter.

  – Prima salaris

  – 24 vakantiedagen

  – 8% vakantietoeslag

  – Bijdrage in reiskosten

  – Parttime werken, dat kan!

Arbeidsvoorwaarden

Happy&Healthy extra’s. Bijvoorbeeld een leasefiets tegen lage kosten, sporten met fiscaal voordeel, bijdrage in de collectieve zorgverzekeringskosten, korting op onze producten.

Regelmatig gezellige borrels en andere activiteiten!

Locatie

Utrecht

Solliciteer vandaag nog!